Infomomenten tijdens SJ 2021-2022

We organiseren dit schooljaar een aantal infomomenten voor nieuwe leerlingen die willen starten in het Lyceum. We willen jullie graag laten kennismaken met de school en ons pedagogisch project. Heb je interesse en wil je graag deelnemen een een online infomoment of een bezoek brengen aan de school tijdens een openschoolavond? Schrijf je dan nu in via dit formulier.

Infomomenten voor algemene info over alle studierichtingen binnen het Lyceum

• ONLINE - dinsdag 16 november 2021 - 19u
  • OPENSCHOOL - donderdag 28 april 2022 - van 17u tot 20u
  • ONLINE - vrijdag 1 juli 2022 - 16u

Infomoment Eerste graad

We organiseren speciaal de leerlingen uit het basisonderwijs en hun ouders een infoavond me focus op het eerste en tweede middelbaar. We leggen uit hoe we in de brede eerste graad aan de slag gaan en geven uitleg over het aanmeldingssysteem in Gent. Je kan een bezoek brengen aan de verschillende klassen.

• OPENSCHOOL - donderdag 17 februari 2022 - van 17u tot 20u

We zijn ook aanwezig op de GO! Explore beurs. Die gaat door op zaterdag 5 februari 2022. Meer informatie hierover volgt.

*De gegevens worden enkel gebruikt voor interne doeleinden en worden niet langer bewaard dan nodig.

Ik wil me inschrijven voor een infomoment

Klik hier