Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Onze school heeft twee campussen: Campus Lyceum en Campus Portus (onze Daltonafdeling). Onze hoofdcampus, Campus Lyceum, ligt op minder dan twee minuten fietsen en tien minuten wandelen van het station Gent-Sint Pieters, vlakbij het centrum van Gent. De school is dus heel gemakkelijk op een duurzame manier te bereiken.

Waar ligt Campus Lyceum?

🚲 Met de fiets (of bromfiets) of te voet

Je kan je fiets plaatsen in de verschillende fietsenstallingen in de omgeving van de school. Je kan de school binnengaan via de hoofdingang Kortrijksesteenweg 12. Vanaf 8 uur staat iemand aan de poort om je te verwelkomen.

🚉 Met het openbaar vervoer (tram, trein of bus)

Het station Gent Sint-Pieters ligt op minder dan tien minuten wandelen. Daardoor zijn we zowel met de trein, met de tram als met de bus makkelijk bereikbaar. Vlakbij onze deur hebben we een veilige tramhalte met een verhoogde berm.

https://www.delijn.be/nl/routeplanner/betarouteplanner.html

https://www.belgiantrain.be/nl

🚘 Met de wagen

Wanneer de fiets of het openbaar vervoer geen optie is, kunnen je ouders je met de wagen afzetten. Er is weinig parkeergelegendheid. Aan de achterkant (Holdaal) kan je makkelijk en veilig uitstappen. De politie voert geregeld controles in de zone rond de school uit, waar de snelheid tot 30km per uur beperkt is.

Meer weten over onze studierichtingen?

Klik hier