Inschrijven

Inschrijvingen huidig schooljaar (2020-2021)

Inschrijven voor het huidige schooljaar kan enkel nog door te bellen naar het nummer 09 220 10 70.

Inschrijvingen volgend schooljaar (2021-2022)

Let op: leerlingen die willen inschrijven in het eerste jaar doen dit via het aanmeldingssysteem van Stad Gent. Meer informatie hierover volgt.

Tijdens de zomervakantie kan je langskomen tot en met maandag 5 juli 2021 en opnieuw vanaf maandag 16 augustus 2021. Op die dagen kan je bij ons terecht van 10 uur tot 16 uur.

Om je in te schrijven moet je zeker volgende zaken meebrengen:

  • je identiteitskaart;
  • je (laatste) rapport van je (vorige) school.

De studierichtingen 7de Se-n-se Integrale Veiligheid en 7de specialisatiejaar Veiligheidsberoepen zijn enkel toegelaten voor leerlingen die de nationaliteit hebben van één van de landen van de Europese Economische Ruimte (EU + IJsland, Noorwegen en Liechtenstein + Zwitserland). Indien mogelijk mag je de volgende attesten ook al meebrengen (nodig om de opleiding te kunnen starten):

  • uittreksel uit het strafregister (bewijs van goed gedrag en zeden),
  • medisch geschiktheidsattest.

Ben je minderjarig? Zorg er dan voor dat één van je ouders of voogden meekomt. Dat is absoluut noodzakelijk als je je wil inschrijven.

Controleer bij je inschrijving ook eens of je in aanmerking komt voor een schooltoelage. Schoolkosten kunnen namelijk behoorlijk oplopen. Daarom geeft de Vlaamse overheid in bepaalde gevallen een schooltoelage. Dit is een financiële ondersteuning. Alle informatie over schooltoelages vind je hier of via het gratis infonummer 1700. Je kan een schriftelijke of een online aanvraag indienen via deze website. Op het leerlingensecretariaat helpen we je graag verder.

Meer info of wens je graag in te schrijven?

Contacteer ons