Inschrijvingen vanaf het tweede jaar

De inschrijvingen voor schooljaar 2025-2026 starten op dinsdag 22 april 2025 vanaf 9.00 u.

Inschrijven voor alle richtingen vanaf het tweede jaar?

Het tijdstip waarop je komt inschrijven, bepaalt of jouw kind nog een plaats kan bemachtigen. Langskomen kan vanaf dinsdag 22 april 2025 om 9u.


Inschrijven voor het domein veiligheid

Inschrijvingen voor het 5de jaar defensie en veiligheid, het 7de jaar integrale veiligheid en het 7de jaar veiligheidsberoepen voor schooljaar 2025-2026 is mogelijk vanaf dinsdag 22 april om 9.00 u op school.

  • De opleiding 5 defensie en veiligheid was de voorbije jaren heel snel volzet. Wees er dus op tijd bij.
  • Het 7de jaar is minder snel volzet. Kom langs op donderdag 18 april tijdens onze open school avond voor een infosessie en schrijf je dan.

Waar inschrijven? De inschrijvingen op 15 april gaan door in ons restaurant, ingang langs Kortrijksesteenweg 12.

Is het 7de jaar integrale veiligheid iets voor jou? Volg zeker één van onderstaande infosessies.

  • Onder constructie

Inschrijven tijdens de zomervakantie

Je kan langskomen vanaf dinsdag 1 juli tot en met vrijdag 4 juli 2025 en opnieuw vanaf maandag 18 augustus 2025 tot vrijdag 29 augustus. Op die dagen kan je bij ons terecht van 10 uur tot 16 uur. Op maandag 18 augustus starten de inschrijvingen pas vanaf 13 uur.


Inschrijven vanaf 1 juli:

Tijdens de zomervakantie kan je langskomen vanaf dinsdag 1 juli tot en met vrijdag 4 juli 2025 en opnieuw vanaf maandag 18 augustus 2025 tot vrijdag 29 augustus. Op die dagen kan je bij ons terecht van 10 uur tot 16 uur. Op maandag 18 augustus starten de inschrijvingen pas vanaf 13 uur.

Om je in te schrijven moet je zeker volgende zaken meebrengen:

  • je identiteitskaart;
  • je (laatste) rapport van je (vorige) school.

Ben je minderjarig? Zorg er dan voor dat één van je ouders/voogd/meerderjarige verantwoordelijke meekomt. Dat is absoluut noodzakelijk als je je wil inschrijven.

BELANGRIJKE INFO

De studierichtingen 7 Integrale veiligheid zijn enkel toegelaten voor leerlingen die de nationaliteit hebben van één van de landen van de Europese Economische Ruimte (EU + IJsland, Noorwegen en Liechtenstein + Zwitserland). Indien mogelijk mag je de volgende attesten ook al meebrengen (nodig om de opleiding te kunnen starten):

  • uittreksel uit het strafregister (vraag naar het specifieke attest 596.1-35)
  • medisch geschiktheidsattest. (formulier krijg je bij inschrijving)

In de richting 5 en 6 Dubbel Defensie heb je enkel een medisch geschiktheidsattest nodig (krijg je bij inschrijving).

Ben je minderjarig? Zorg er dan voor dat één van je ouders/voogd/meerderjarige verantwoordelijke meekomt. Dat is absoluut noodzakelijk als je je wil inschrijven.