Inschrijven in het eerste leerjaar A of B

Maakt jouw kind op 1 september 2022 de overstap naar het eerste jaar van de eerste graad secundair onderwijs

Tijdens de zomervakantie kan je langskomen tot en met dinsdag 5 juli 2022 en opnieuw vanaf dinsdag 16 augustus 2022. Op die dagen kan je bij ons terecht van 10 uur tot 16 uur.

Om je in te schrijven moet je zeker volgende zaken meebrengen:

• je identiteitskaart;
  • je (laatste) rapport van je (vorige) school.

BELANGRIJKE INFO

Ben je minderjarig? Zorg er dan voor dat één van je ouders of voogden meekomt. Dat is absoluut noodzakelijk als je je wil inschrijven.

Controleer bij je inschrijving ook eens of je in aanmerking komt voor een schooltoelage. Schoolkosten kunnen namelijk behoorlijk oplopen. Daarom geeft de Vlaamse overheid in bepaalde gevallen een schooltoelage. Dit is een financiële ondersteuning. Alle informatie over schooltoelages vind je hier of via het gratis infonummer 1700. Je kan een schriftelijke of een online aanvraag indienen via deze website. Op het leerlingensecretariaat helpen we je graag verder.