Studierichtingen

Als school willen we toekomstgericht kwaliteitsvol onderwijs aanbieden. We bieden een brede waaier aan studierichtingen aan.

We zetten in op een brede eerste graad waarbij we je de kans geven om je talenten te ontdekken. In de eerste graad hebben we een A- en B- stroom.

Vanaf de tweede graad bieden we studierichtingen uit verschillende domeinen aan. Klik hieronder op een graad om meer info te verkrijgen.

Eerste graad

In de brede eerste graad krijg je een algemene vorming en proef je in het eerste jaar van enkele modules. Op basis van je talenten en interesses kies je in het tweede jaar een basisoptie.

Lees meer

Tweede graad

Je kiest voor een richting die bij jou past. Je kan kiezen tussen 3 studiefinaliteiten: doorstroom, dubbele of arbeidsmarktgerichte finaliteit. De modernisering die in de eerste graad werd ingezet in september 2019 loopt verder en wordt in het vierde jaar opgestart op 1 september 2022.

Lees meer

Derde graad

Als jongvolwassene bereiden we je voor op de toekomst via theorie en praktijk. In ASO en TSO zetten we volop in op verder studeren. BSO-richtingen sluiten bij ons af met een specialisatiejaar. De modernisering loopt verder en wordt in het vijfde jaar opgestart op 1 september 2023 enin het zesde jaar op 1 september 2024.

Lees meer

Zevende jaar

Als jongvolwassene bereiden we je voor op de toekomst via theorie en praktijk. In het zevende jaar hebben we verschillende Se-n-se opleidingen binnen TSO en specialisatiejaren binnen BSO.

Lees meer

Wens je meer informatie over het Lyceum?

Lees onze infobrochure